Mommy Monday: 38 weken zwanger update

Mommy Monday: 38 weken zwanger update

38 weken zwanger! 38 WEKEN! Al denk ik nog steeds dat het nog minstens 3 weken duurt voordat de baby er is. Wat denken jullie?

Zwangerschapsbrein:  Brein? Welk brein? Terwijl ik dit type vraag ik me af of we alles wel in huis hebben.. ik heb echt geen idee meer wat we nu wel echt nodig hebben voor een baby,  je zou denken dat ik dat bij een tweede wel zou weten, maar nee hoor, ach een baby heeft toch eigenlijk alleen maar 2 borsten en heel veel liefde nodig toch? En gelukkig kan ik die niet vergeten. Ik ben trouwens wel echt heel erg vergeetachtig, ik sla niks meer op. Als ik naar de supermarkt loop, ben ik alweer vergeten wat ik moest halen, met als gevolg dat ik 3x op en neer naar de supermarkt loop en thuis kom met allemaal onzin. Gek genoeg onthoud ik nog wel waar ik mijn Tony chocolony heb verstopt zodat niemand ‘m vind hier in huis. En omdat ik extreem veel vergeet, schrijf ik nu veel op, vooral op losse papiertjes, MAAR ik heb inmiddels de volgende mijlpaal bereikt… want ook deze papiertjes met de dingen erop die ik ECHT niet moet vergeten, raak ik kwijt… well done Willeke, well done.. laten we hopen dat dit tijdelijk is.

Nesteldrang: ”JAAA laten we lekker ALLES opruimen vooral weggooien!!”  Ik wil ALLES weggooien of opruimen… zo heb ik het hele huis leeg getrokken en werkelijk alles uitgezocht… op 1 kast na, dat is de kast met spullen waarvan ik niet weet of ik ze moet houden of weg moet doen (dat is tevens de kast die je gewoon NIET open moet trekken).  Laten we hopen dat dit blijvend is, een netjes huis bevalt me prima, haha.

38 weken zwanger

Ik geniet zo enorm. Het maakt me niet uit hoe hard hij trappelt ’s nachts, hoe hij me wakker houdt, hoe hij mijn blaas en ribben beurs schopt, ik ben enorm blij dat alles goed gaat, het is echt een feestje in mijn buik! Ik zou dit voor geen GOUD willen missen!

Liefs,

Willeke

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *