Mommy Monday: 5 geluksmomentjes

Mommy Monday: 5 geluksmomentjes

Geluksmomentjes. Er zijn bepaalde geluksmomentjes die ik pas begrijp sinds ik zelf moeder ben. Als je me die ooit had verteld voordat ik moeder was had ik je waarschijnlijk gewoon uitgelachen (want wie wordt er nou blij van poep?) Ik denk dat de meeste moeders wel snappen wat ik bedoel. Benieuwd welke 5 geluksmomentjes ik bedoel? Lees dan snel verder.

 

1. Met stip op 1: De lege wasmand. Iets wat bijna onmogelijk is, maar als het toch gelukt is (ook al is het maar voor 5 minuten) dan ben ik echt dolgelukkig.

2. Poep in een potje. Als Tess vol trots zegt “mam ik heb in ’t potje gepoept”.  Of als ze na een dagje niet poepen een dikke keutel draait.. Wow, nooit gedacht dat ik echt blij zou kunnen worden van poep, haha.

3. Blij kind: Het ultieme geluksmomentje voor mij is als ik zie dat Tess plezier heeft en gelukkig is. En een schaterlach maakt het natuurlijk helemaal af.

4. Slapen. Of je kind nou slaapt of jijzelf, een goede slaap doet wonderen.

5. Een leeg bord. Tess is een goede eter, maar als ik heb gekookt en ze eet haar hele bord leeg en daarna ook nog eens zegt dat ze het superlekker vond, is dat voor mij een echt geluksmomentje, haha.

Dit waren 5 geluksmomentjes in mijn bestaan als moeder! Van welke dingen word jij als moeder heel blij? Laat het me weten bij de comments of op facebook. Ik ben benieuwd naar jullie geluksmomentjes als moeder.

Liefs, Willeke

Heb jij mijn boeken al? Je kunt ze hier bestellen!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.