Mommy monday: krijgen we een jongen of een meisje?

Mommy monday: krijgen we een jongen of een meisje?

Vandaag is dan de dag dat ik aan jullie ga onthullen of ik zwanger ben van een jongen of een meisje! We hebben het inmiddels vrienden en familie verteld, dus nu mag het ook online!

Ondertussen ben ik bijna 19 weken zwanger en alles gaat goed! De baby groeit zichtbaar, en ik voel het al lekker bewegen!

Met mijzelf gaat het redelijk.  De misselijkheid is zo goed als voorbij en mijn eetlust is weer een beetje hoe het was (lekker veel groente) al zit ik wel sneller vol en walg ik nog steeds van vlees (en koffie). Ook heb ik weer wat meer energie, maar ik doe nog steeds rustig aan want ik heb wel enorme last van mijn billen. Geen idee wat het precies is, maar het doet echt veel pijn (hopelijk zijn het niet mijn bekken).

Vorige week hadden wij een afspraak bij de verloskundige, en daar werd even snel gekeken naar het geslacht van ons kleintje. Ik had echt geen voorgevoel wat het zou worden, maar op de echo was duidelijk te zien dat ik zwanger ben van een…

 

Jongetje! Tess krijgt een broertje! Wij krijgen een zoon! WHAAA een koningskoppel!

Het merendeel van jullie dacht trouwens ook dat we een zoon zouden krijgen. Had jij het geslacht bij mij juist geraden of niet? Ik ben benieuwd naar jullie reacties! Laat ze weten bij de comments.

Liefs, WillekeGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.