Mommy Monday: Mijn favoriete uitjes met Tess – De erop-uit tag

Mommy Monday:  Mijn favoriete uitjes met Tess – De erop-uit tag

Ik kwam de de Erop-uit tag tegen, een tag ontwikkeld door Linda . Een tag waarmee je allerlei vragen beantwoordt over leuke uitjes die je onderneemt met je kind(eren).

Wat neem je altijd mee als je op pad gaat?
Eigenlijk niet zo heel erg veel. Het ligt er ook een beetje aan wat we gaan doen natuurlijk. Ik neem altijd even een Ella’s kitchen smoothie mee voor Tess (heb ik standaard in mijn tas). Vaak neem ik ook nog wat fruit mee en een flesje water.  Tess is zindelijk, dus luiers en doekjes hoef ik niet meer mee te nemen. Ook wil ze bijna altijd lopen, dus een buggy hoeft ook niet mee. Als we naar een plas gaan of gaan picknicken dan gaat er natuurlijk veel meer mee, een leuk kleed, lekker eten, emmertje, schepje, handdoeken, spelletje etc.

Hoe vaak ga je gemiddeld op pad?
Een paar keer per week. We bezoeken regelmatig de kinderboerderij. We bezoeken ook bijna wekelijks Wildlands (ivm abonnement). We gaan ook bijna elke vrijdag even naar de markt in de stad.  We mogen ook graag naar het bos gaan, en met mooi weer gaan we lekker zwemmen in een plas.

Ga je alleen op pad met de kind(eren) of altijd samen met je partner?
Meestal ga ik alleen, maar ik ga ook regelmatig met mijn moeder, zusje of vriendin. En natuurlijk gaat Niels ook wel eens mee, maar omdat hij fulltime studeert, heeft hij niet altijd tijd om mee te gaan.

Wat is je favoriete attractiepark?
Wildlands! Al is dat niet echt een atrractiepark, haha. Ik vind het wel fantastisch!

Wat is je favoriete dierentuin?
Ik denk ook Wildlands, maar dat is vooral omdat het zo lekker dichtbij is en wij een abonnement hebben. Ik vind dierenpark Amersfoort ook erg leuk!

Wat is je favoriete museum?
Nemo in Amsterdam!

kinderboerderij EmmenWat is je favoriete gratis uitstapje?
De kinderboerderij staat met stip op 1! We gaan heel vaak naar de stadsboerderij in Emmen, maar het Griendsveenparkje vinden we ook helemaal geweldig. En als het mooi weer is gaan we graag picknicken in het bos, of zwemmen bij een plas.

mallorca cala d'orWelk uitstapje in het buitenland vind je leuk?
Heel simpel, gewoon naar het strand gaan vinden wij fantastisch! Zandkastelen bouwen, zwemmen in zee, schelpjes zoeken etc. Heerlijk! Een dagje met de boot weg vind ik ook altijd erg leuk!

Welke uitstapjes staan er nog op je wishlist?
Ooit zou ik wel een keer naar Disneyland willen (nog nooit geweest), Kasteel neuschwanstein in Duitsland lijkt me ontzettend gaaf om een keer te bezoeken. De efteling lijkt me ook ontzettend leuk om een keer heen te gaan!

Wat is jullie favoriete gratis en niet-gratis uitje om te ondernemen met je gezin? Nog leuke aanraders voor ons? Laat je reactie achter bij de comments.

Liefs, WillekeGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.