Recept: Gevulde omeletwraps voor Linda.lijnt

Recept: Gevulde omeletwraps voor Linda.lijnt

Linda de Mol gaat aan haar lijnperiode beginnen met LINDA.lijnt. Ze probeert in zes weken vijf kilo kwijt te raken. Er is mij gevraagd of ik een aantal tips en recepten met haar en haar lezers wil gaan delen. Vandaag deel ik een super simpel lunchreceptje voor omeletwraps (ook makkelijk mee te nemen naar je werk.)

Linda.lijnt

Deze omeletwraps zijn een leuke afwisseling voor je lunch. Maar je kunt deze omeletwraps natuurlijk ook prima als ontbijt nemen. Ze zijn ook heerlijk met een zoete vulling, zoals bijvoorbeeld aardbeien of frambozen en wat (kokos)yoghurt. Ik vul ze vandaag met wat rucola, paprika en tomaat! Yummie!

Nodig voor 1 omeletwrap:
2 eieren
Halve paprika in stukjes
Halve tomaat in stukjes
Handje rucola
1 plakje ham
Peper en zout

Breek de eieren open boven een kom en voeg wat peper en zout toe. Klopt de eieren op tot een gladde massa.  Smelt wat kokosolie in een koekenpan. Schenk vervolgens het mengsel in de pan. Keer het omelet om wanneer de bovenkant niet meer nat is. Beleg de omeletwrap met een plak ham, een handje rucola en wat stukjes paprika en tomaat. Rol ze op en snijd ze doormidden. Eet smakelijk!

Wat ga jij eten voor de lunch vandaag? Laat het me weten in de comments of op facebook.

Liefs, Willeke

Linda de Mol gaat afvallen. En jij kunt met haar meedoen. Meld je hier aan voor LINDA.lijnt en maak kans op een ontbijt op het LINDA.festival (10 & 11 juni). Bekijk Linda’s persoonlijke vlogs op LINDA.tv, like de Facebookpagina van LINDA.lijnt en gebruik #lindalijnt en #houvol op social.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *