Mommy Monday: unicorn ijsjes

Mommy Monday: unicorn ijsjes

Unicorn ijsjes. Unicorns zijn hip, en ook mijn dochter vind ze fantastisch.  Ik besloot de leuke pastel kleurtjes die je vaak bij de unicorns tegenkomt te gebruiken voor een lekker paleo ijsje.  Want wat is er nou lekkerder dan een kleurrijk healthy ijsje? De ijsjes zijn super makkelijk te maken en ook nog eens supergezond (er zit zelfs spinazie in). Je hebt een aantal kommetjes nodig en wat natuurlijke kleurstoffen om het ijs alle kleuren van de regenboog te kleuren!

Alles wat er in gaat is kokosyoghurt (of melk) en bevroren fruit. Ik koos voor aardbei (roze), mango (geel) en voor groen heb ik een klein restje overgebleven groene smoothie gebruikt, maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een blokje bevroren spinazie en dan wat honing erdoor, of avocado etc.

unicorn ijsjes

Nodig:
* ijslollyvorm
* bevroren fruit naar keuze
* (kokos) yoghurt of kokosmelk
* staafmixer of blender
* diepvries (wel zo handig)

Als eerst heb ik een handje vol aardbeien gepureerd met een eetlepeltje kokosyoghurt. Daarna heb ik nog een handje mango met een eetlepeltje kokosyoghurt gepureerd. De groene smoothie had ik nog over, dus daar hoefde ik niks aan te doen.

Ik heb 4 bakjes klaargezet en in elk kommetje een kleurtje gemaakt (ik liet er 1 wit, want dat wou Tess graag). Vervolgens verdeelde ik eerst de roze kleur over de ijsvormpjes, daarna deed ik er voorzichtig een beetje geel in, etc etc.

Zet de ijslollyvorm ten minste 4 uur in de vriezer. Enjoy!

Heb jij dit jaar al ijsjes gemaakt? Wat is jouw favoriete recept? Laat het me weten in de comments of op facebook! Ik ben erg benieuwd!

Liefs, Willeke

Als je dit recept gemaakt hebt en op social media post, wil je dan de hashtag #Hallopaleo gebruiken? Ik ben heel erg benieuwd naar jouw bak resultaten! Dus laat het me vooral weten! 

Heb jij  mijn boeken al? Je besteld ze hier!

 5 gedachten over “Mommy Monday: unicorn ijsjes”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.