5 Favorites: september

5 Favorites:  september

Een nieuwe (maandelijkse) rubriek op mijn blog! 5 favorites. Elke maand laat ik mijn 5 favorites van de afgelopen maand zien. Dit kan van alles zijn, spulletjes (gesponsord of gewoon zelf gekocht), receptjes, series, films, boeken etc. Ik vind ze leuk en wil ze graag met jullie delen. Deze maand:

1. De netflix docu: the secret (law of attraction). Deze documentaire gaat over de wet van aantrekking. Je kunt zelf je gevoel sturen en bepalen en daarmee bepaal je dus ook wat je aantrekt. Het klinkt een beetje vaag, maar ik vond het een goede docu, het zet je aan het denken en laat je bewuster naar je gevoelens kijken. Heb jij The Secret al gekeken? Wat vond je ervan? Laat het me vooral weten!

2. Glazen waterfles. Glas is een milieuvriendelijk materiaal en geeft geen smaakjes of geurtjes af en neemt deze ook niet op. Ze zijn vrij van schadelijke stoffen en erg makkelijk schoon te maken. Die van mij komt van de H&M, maar ook bij de action (budgettip) en greenjump verkopen ze hebben glazen waterflessen.

3. Het boek ‘lastige kinderen heb jij even geluk’ van Bertholt Gunster. Gunster beschrijft herkenbare ‘moeilijke’ situaties waar bijna elke ouder wel mee te maken heeft. Hij vertelt je niet hoe het moet, maar laat je juist zien hoe eenvoudig het eigenlijk is als je er anders naar kijkt. Een fantastisch verhelderend boek.

3. Dr. Hauschka: illuminating fluid. Ik vind dit echt een fijn product! Het geeft je huid een prachtige healthy glow. Je kunt het op je hele gezicht gebruiken onder of door je foundation of je kunt het gebruiken als highlighter. I love it.

4. Het kinderboek ‘De avonturen van Siep’. een superleuk en grappig boek geschreven door de 9 jarige!! Julia van Osch. Het boek gaat over Siep de spin die allerlei avonturen beleefd. Je kunt het boek bestellen door een mailtje sturen naar jdvanosch@gmail.com of via haar facebook of instagram een berichtje sturen! (Je kunt dit boek nu ook winnen op mijn instagram!)

Tropilex
Processed with VSCO with f2 preset

5. Hangstoel. Van de hangmatgigant kreeg ik deze toffe hangstoel van tropilex!  Hoe heerlijk is het om tijdens deze mooi nazomer dagen, nog even buiten na te genieten? Superfijn om even te relaxen of samen met de kindjes boekjes in te lezen. Love it! 

Heb jij nog favoriete producten die je met mij wilt delen? Ik hoor het graag hieronder in de comments of op facebook of instagram

Liefs, Willeke

Laat het mij vooral weten via facebook of instagram met de hashtag #Willekelinneman wat jouw favorieten zijn! Vind ik super leuk! 

Mijn paleo kookboeken staan boordevol lichte en makkelijke recepten. Allemaal glutenvrij, lactosevrij en vrij van geraffineerde suikers.  Bestellen kan hier.

Check ook de 5 lekkerste recepten met pompoenGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.