Korte update: hoe gaat het nu met ons?

Korte update: hoe gaat het nu met ons?

Vandaag ga ik weer eens gezellig met jullie bijkletsen. Zoals jullie weten zijn wij in maart trotse ouders geworden van deze mooie baby Jack, hierdoor heb ik de afgelopen tijd veel minder blogs en update geplaatst dan normaal. Vanaf nu ga ik de draad weer een beetje oppakken en wil ik ook weer met de photodiaries gaan beginnen!  Waarschijnlijk om de week of per maand, net waar ik inspiratie en tijd voor heb, en wat er op dat moment uitkomt. Hoe het nu met ons gaat breng ik vandaag ter sprake.

4 maart 2018 is onze zoon Jack geboren, het was een ongelooflijke prachtige toffe bevalling. Alles ging zo mooi, en precies zoals ik het wou. Jack is inmiddels 7 weken oud. Jack is inmiddels al best een ‘grote’ baby en daar verbaas ik me iedere keer weer over! Hij is al zo enorm gegroeid! Van maat 50 naar maat 62! Wow, waar is mijn mini baby?

Jack doet het echt ongelooflijk goed, hij slaapt veel, drinkt goed, en is echt een enorm lieve baby. Hij krijgt vanaf zijn geboorte volledig borstvoeding en dit geef ik op verzoek, net zoals ik dit ook bij Tess gedaan heb. Hij drinkt met veel plezier en dit gaat heel erg goed. Ik ben heel blij dat de borstvoeding weer net zo goed gaat en dat we hier samen zo van kunnen genieten.  (en voor de nieuwschierigen, Tess drinkt ook nog steeds 1x per dag bij me)

Jack is een hele makkelijke baby. Hij laat enkel van zich horen als hij honger heeft of verschoond moet worden, maar anders hoor je hem niet en kijkt hij vrolijk en alert rond of ligt hij heerlijk te slapen.  Hij kan al heerlijk glimlachen en begint ook al een beetje te brabbelen wat echt enorm schattig is.  En wat is deze periode tot nu toe snel gegaan en tegelijkertijd kan ik me niet meer voorstellen dat Jack eerst nog niet bij ons was.  Hij  hoort zo bij ons, en we zijn zo blij met hem. #alleenmaarliefde

Met Tess gaat het ook super! Ze is de beste zus die Jack zich maar kan wensen, en is geen enkel moment jaloers oid geweest. Ze wil altijd graag mee helpen met het in bad doen en luiers verschonen etc. En ze snapt het ook als ik niet binnen 3seconden voor haar klaar kan staan nu. Ze is echt een superlief meisje, en ik ben enorm trots op haar en hoe ze het allemaal doet! nogmaals #alleenmaarliefde.

Met mij gaat het ook super! De bevalling was zo fantastisch, en ik zit eigenlijk nog steeds op een grote roze wolk in mijn babybubbel. Echt ik geniet enorm van mijn heerlijke gezinnetje. Lichamelijk gaat het ook helemaal perfect, de eerste 3 dagen na de bevalling had ik enorme last van na-weeen, maar daarna had ik niet eens meer het gevoel dat ik net was bevallen. Mijn oude broeken passen weer (al ben ik nog niet al mijn kilo’s kwijt, maargoed dat komt vanzelf wel, en anders maar niet).

Enne met Niels gaat het ook goed! Hij moest natuurlijk gewoon studeren, en ondanks dat dit een drukke periode was met een newborn, heeft hij maar mooi even een 10 gehaald op zijn tentamen! En dat terwijl hij ook nog eens de meest fantastische papa ever is! Ik ben supertrots op je lieverd <3 #alleenmaarliefde

Zo, dit was weer even een kletsupdate van hoe het met ons gaat. Ik ben intens gelukkig en enorm dankbaar voor mijn gezinnetje en dat het allemaal zo goed gaat. Ik ben benieuwd hoe het met jullie gaat!  En zouden jullie mijn bevallingverhaal willen lezen? Laat je reactie achter bij de comments hieronder of op facebook.

Liefs, Willeke

p.s. Mijn excuses als dit een onsamenhangend verhaal is, er typefouten of rare zinnen in staan, maar Jack wordt net wakker, en ik ben al 100 dingen tegelijk aan het doen (we gaan bijna op vakantie) en ik heb dus even geen tijd om het na te lezen. #sorrysorrysorry

Volg mij ook op Instagram voor nog meer behind the scenes.Eén gedachte over “Korte update: hoe gaat het nu met ons?”

  • Helemaal geen onsamenhangend verhaal Willeke. Je brengt het zo naturel en wat ik het mooiste erin vind is je dankbaarheid…. ik ben er ontroerd van , dat was ik laatst al op 7 april, zo mooi om te zien jullie! En zulke (h)eerlijke mensen zie ik graag. Ga zo door want beter kan haast niet! Liefs voor alle vier! Trots op jou, trots op Niels en jullie mooie borstvoedingschatten, Nel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.