Photodiary #11 buiten spelen, kinderboerderij & meisjespannenkoeken

Photodiary #11 buiten spelen, kinderboerderij & meisjespannenkoeken

Het is weer donderdag! Tijd voor een nieuwe photodiary! Deze week zijn wij erg veel buiten geweest, we hebben lekker in de tuin gespeeld en met de konijntjes geknuffeld (uiteraard), maar zijn ook naar de kinderboerderij geweest en aten we meisjespannenkoeken. Kijk je mee?

Vrijdagochtend, net als iedere ochtend: gelijk uit bed in pyjama naar buiten om de konijntjes te knuffelen. Niels was vrij, dus ik kon eventjes alleen naar de markt om wat boodschapjes te halen.

EmmenZaterdag gingen Tess en ik met mijn moeder even Emmen in. Tess mocht een rondje op de draaimolen en dat vond ze fantastisch.

kinderboerderij emmenDaarna gingen we nog even naar het oude dierenpark, waar tegenwoordig een kinderboerderij zit, superleuk! Tess is echt ontzettend gek op dieren.

fruitZondag was het zulk heerlijk fantastisch weer! Wij zijn de hele dag buiten geweest! FANTASTISCH! Tussen het spelen door hebben we genoten van een heerlijk bordje fruit.

kinderfeetsMaandagochtend gingen we even een stukje wandelen en daarna door naar peuteruurtje in de bieb.

Daarna bracht ik Tess naar mijn ouders en ging ik een uurtje naar de sportschool, daarna had Tess nog een speeldate met Sven en s ‘avonds aten we (volgens Tess) meisjespannenkoeken met een lekkere salade.

Dinsdagochtend eerst even een stukje gewandeld, daarna kwam mijn schoonmoeder oppassen zodat ik even lekker kon doorwerken.

vlaamse reus

Nog eventjes op de bank met de konijntjes geknuffeld, van de 27 baby Vlaamse reuzen, zijn er nu nog maar een paar over, die deze week naar hun nieuwe huisje gaan.

Woensdagochtend ging ik eerst samen met Tess deze koekjes bakken uit het nieuwe boek van Dayenne Bos, daarna kwam mijn moeder oppassen en kon ik werken aan de blog & mijn nieuwe boek.

Dit was de Photodiary voor deze week. Super leuk dat je weer mee keek. Wat voor leuke dingen hebben jullie gedaan tijdens de zonnige dagen? Laat het me weten in de comments of op facebook.

Liefs, Willeke

Volg mij via Instagram of FacebookGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *