Photodiary #12 Shoppen in Duitsland en gezellige paasdagen

Photodiary #12 Shoppen in Duitsland en gezellige paasdagen

Vandaag heb ik weer een nieuwe Photodiary voor jullie. Afgelopen week was leuk dus laten we snel naar de foto’s gaan!

rossmann
Donderdagochtend ging ik met mijn moeder en Tess shoppen in Duitsland. Eerst gingen we naar de Rossmann, shoplog daarvan kwam gisteren online, en je vindt hem hier.

Daarna gingen we nog even wat boodschappen doen in Duitsland, waar ik onder andere deze heerlijke aardbeitjes kocht.

moestuinbak

Vandaag zijn we lekker de hele dag in de tuin bezig geweest. Niels maakte speciaal voor mij een moestuinbak en daar moest ik natuurlijk gelijk even wat in zetten (o.a. bleekselderij & courgette)

Zaterdag hebben we gezellig samen eieren geverfd. Tess vond het prachtig! We moesten zelfs nog wat extra eieren koken want Tess was onder het verven ook lekker aan het smikkelen van de gekookte eieren haha.

kleurdwerg

Onze Arthur werd nog even vertroeteld (mocht je het je afvragen, wij hebben maar 3 konijnen, de Vlaamse reuzen zijn van mijn schoonouders)

willeke linneman

Zondag was het eerste paasdag. Tess heeft van haar oma een ontzettend leuk paashaaspakje gekregen, maar Tess was liever een vlinder vandaag.

willeke linneman

s’ Middags aten we bij mijn ouders, ik dronk 2 wijntjes en was voor mijn gevoel hartstikke dronken (is ook wel aan me te zien haha)

Tweede paasdag gingen we naar mijn schoonouders, waar we eieren hebben geverfd, verstopt, gezocht en gegeten.

Nagellak rossmann

Dinsdag was een lekker druk werkdagje thuis, ik maakte dan ook geen foto’s. Wel had ik nog even mijn nagels gelakt met de nagellak van Alterra die ik afgelopen week kocht bij Rossmann.

Dit was de Photodiary voor deze week. Hoe was jullie week? Hebben jullie nog pasen gevierd? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments!

Liefs, Willeke

P.s. Volgende week is er geen photodiary omdat wij dan op vakantie zijn 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *