Photodiary #14 de glutenvrije wereld, sporten & foodpost

Photodiary #14 de glutenvrije wereld, sporten & foodpost

Ik heb vandaag weer een nieuwe photodiary voor jullie.  Het was een fijn weekje waarin ik onder andere op bezoek was in de glutenvrije wereld, ik met Tess naar het peuteruurtje in de bieb ging, we veel buiten zijn geweest en ik hele leuke foodpost kreeg!  Kijk je weer gezellig mee?

cocon emmenVrijdag ging ik met Tess even naar de markt, we kochten blauwe bessen en frambozen en gingen een kopje koffie bij mijn moeder in de Cocon drinken.

de glutenvrije wereldZaterdag stond ik mijn mijn boeken in de glutenvrije winkel van Rutmanns: De glutenvrije wereld.  Ze heeft ook een webshop en het is zeker de moeite waard om hier even rond te snuffelen!

Zondag was een fijne chilldag, boekjes lezen, een beetje spelen, filmpje kijken en genieten van het samen zijn.

Maandagochtend ging ik met Tess naar het peuteruurtje hier in de bieb, en wat was het weer leuk! s’ Middags kwam mijn schoonmoeder oppassen en kon ik nog even een paar uurtjes aan het werk.

Na het avondeten gingen we nog even lekker naar buiten. Even een frisse neus halen en lekker een stukje wandelen.

Ik ontving nog toffe foodpost: een induction pressure- cook pro, benieuwd wat het precies is? Binnenkort vertel ik je er meer over!

Dinsdagmiddag ging ik even lekker een uurtje sporten in de sportschool, vind ik altijd heerlijk.

paleo groentesoepIn de avond maakte ik een eenvoudige groentesoep met balletjes als maaltijdsoep. Lekker!

Woensdag ging ik met Tess naar de bieb en daarna gingen we een stukje fietsen, en kwamen we uit bij een prachtig stukje bos waar we nog even hebben gewandeld en gespeeld.

Ik maak deze photodiary op donderdag, mijn moeder past op Tess. Het is heerlijk weer, dus vanmiddag ga ik lekker met Tess naar buiten en genieten van een lekker ijsje 🙂

Dit was de photodiary van deze week. Hoe is jullie week geweest? Ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments of op facebook.

Liefs, Willeke

Heb jij  mijn boeken al? Je besteld ze hier!2 thoughts on “Photodiary #14 de glutenvrije wereld, sporten & foodpost”

 • Ha Willeke
  Nav zaterdag ben ik lekker aan het snuffelen op je blog.
  Je receptenpagina had ik al wel eens bekeken maar nu ga ik het nog eens bekijken allemaal.

  Kan je je ook abonneren?

  Ik vind je blog erg mooi! Dit is dus je werk? Lijkt me geweldig!!!

  Succes ermee

  • Ik zie het! Leuk al die reacties! Ga daar vooral mee door, haha! abonneren enzo heb ik geen verstand van, ik ben technisch nog niet zo fantastisch, maar daar wordt aan gewerkt! Mijn werk is inderdaad blogger, boeken schrijven, spreken over paleo etc. Een ideale baan ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *