Photodiary #15 kinderboerderij, uit eten & moederdag

Photodiary #15 kinderboerderij, uit eten & moederdag

Het is weer tijd voor een nieuwe photodiary, een terugblik van afgelopen week ! Het was een heel gezellig weekje, we bezochten de kinderboerderij, gingen uit eten en kreeg ik een superlief moederdagcadeau. Kijk je gezellig mee?

Vrijdag was ik nog even aan het werk voor de blog, ik maakte onder andere deze patatas bravas van zoete aardappel. Het recept komt volgende week online 🙂

Zaterdagmiddag gingen we gezellig met onze vriendinnetjes naar de kinderboerderij <3

Zaterdagavond gingen we met met mijn schoonouders uit eten. Op deze foto had ik al een wijntje op en Niels voelde zich heel stoer en mannelijk na een dik stuk vlees 😛

moederdagondag was het Moederdag en werd ik in de ochtend verrast door Niels en Tess met een ontbijtje, een super mooie bos bloemen, een lieve tekening en een supermooi en lief gedicht! Zo lief! En zien jullie dat! Niels & Tess hebben de moederdagwafels van de site gemaakt! <3

Daarna gingen we op bezoek bij mijn ouders om daar moederdag te vieren, we gingen lekker bbq-en in de tuin. Het was supergezellig!

fietsenMaandagochtend ging ik een stukje fietsen met Tess, daarna kwam mijn schoonmoeder oppassen en kon ik even aan het werk.

Dinsdag hadden we een heerlijk relaxed dagje, eerst hebben we spelletjes gespeeld in onze pyama’s en lekker geknutseld. Daarna hebben we heel veel boekjes gelezen en later die dag hebben we nog samen buiten gepeeld.

courgette pannenkoekWoensdagavond hebben we samen courgette pannenkoeken gebakken! Superlekker! Tess at er 1 met aardbeien en 1 met komkommer en homemade mayo. Niels en ik aten ze met bacon, geitenkaas, pijnboompitjes en honing.

Hoe is jullie week geweest? Ik kijk uit naar jullie reacties bij de comments of op facebook!

Liefs, Willeke

Heb jij  mijn boeken al? Je besteld ze hier!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.