Photodiary #18 Wildlands, Sloss Dankern & Babykonijntjes

Photodiary #18 Wildlands, Sloss Dankern & Babykonijntjes

Hoi! Het is weer vrijdag en dat betekend een nieuwe photodiary! Deze week nam ik 10 babykonijntjes (van 4 dagen oud) onder mijn hoede, ging ik met Tess naar Wildlands & gingen we samen met mijn ouders lekker wandelen in Sloss Dankern. Kijk je mee?

Donderdagochtend begon met het voeden van 10 kleine babykonijntjes van 4 dagen oud. Mijn schoonouders hebben/hadden een aantal vlaamse reuzen, maar op hun boerderij gaat er een virus rond waarbij alle konijnen zijn overleden, op deze 10 na. Ik besloot ze in huis te nemen en ik probeer ze met de fles groot te krijgen. Even een klusje, maar wat zou het toch ontzettend mooi zijn als ze het redden!

paleo moestuinDonderdagmiddag zijn we lekker in de tuin bezig geweest. Doe moestuin doet het goed, en Tess nam alvast een hapje sla.

cocon emmenVrijdagochtend gingen we, net zoals bijna elke week, naar de markt en dronken we koffie bij mijn moeder in de cocon.

wildlands

Daarna deden we een rondje Wildlands, ideaal zo’n abbonement!

Zaterdagochtend hebben we lekker samen buiten gespeeld, s ‘middags ging Tess met Niels op stap en deed ik het huishouden en schreef ik nog wat aan mijn nieuwe boek.

sloss dankern

Zondag was het eerste pinksterdag, we gingen samen met mijn ouders naar Sloss Dankern om daar lekker een stuk te wandelen. Heerlijk!

Maandag was het tijd om de konijnenhokken schoon te maken, Tess vindt het altijd superleuk om me daarbij te helpen, ze zit sowieso dagelijks in het konijnenhok, haha.  Later die dag heb ik nog wat gewerkt, en heeeeeeeel veel boekjes met Tess gelezen.

Dinsdagochtend zijn er helaas 2 babykonijntjes overleden, de andere 8 hebben hun oogjes open! Superleuk om te zien. S’middags had Tess een speeldate met haar vriendje Sven en kon ik ondertussen nog wat schrijven aan mijn nieuwe boek.

Nu ik dit type is het woensdagochtend, het is ontzettend prut weer, het regent hard en het is koud. Tess is net opgehaald door mijn moeder en dat betekend dat ik weer lekker een ochtendje door kan werken! Ik was vanmorgen om half 6 op, en ik voel me nu echt een zombie (is ook wel te zien haha).

Dit was mijn photodiary voor deze week, hebben jullie ook een heerlijke week gehad? Lekker van het weer genoten en een leuke pinksteren gehad? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments of op facebook! ?

Liefs, Willeke

Heb jij  mijn boeken al? Je besteld ze hier!

 Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.