Photodiary #20 Rietplas, vissen & ons nieuwe favoriete poepboek

Photodiary #20 Rietplas, vissen & ons nieuwe favoriete poepboek

willeke linneman

Afgelopen week was weer een heerlijk weekje. Lekker subtropisch warm (ik hou ervan), we waren dan ook lekker veel buiten te vinden. Zo maakten we een heerlijk fietstochtje naar de rietplas, ging ik samen met Tess vissen en hebben we ons nieuwe favoriete (poep)boek ontdekt! Kijk je gezellig mee?

rietplas

Donderdag heb ik een lekker fietstochtje met Tess gemaakt. Halverwege gingen we picknicken bij de rietplas, waar ik van Tess heeeeeeeeeeeeeeerlijke zandijsjes kreeg.

krenten

Vrijdag zijn we naar de markt geweest, en later gingen we met een vriendin en haar zoontje krentjes plukken. Superlekker!

Zaterdag heb ik lekker met Tess gewandeld, daarna ging Tess met Niels naar de stad en de dierentuin, en had ik de hele dag tijd om wat te werken en het huishouden te doen.

Zondag was het vaderdag. Tess en ik hebben een lekker ontbijtje voor Niels gemaakt en daarna hebben we lekker in de tuin gespeeld. Later die dag gingen we naar mijn ouders toe, waar we gezellig gegeten hebben én waar we een ritje in mijn vaders kever cabrio hebben gemaakt, Tess vond het heel spannend (mama waar is het dak gebleven?)

Maandagochtend ging ik met Tess ‘vissen’. Wat vond ze het reuzespannend, we hebben uiteraard niks gevangen, maar wel heel veel grote vissen, eendenkuikens en schildpadden gezien. Wat een heerlijke ochtend en wat een avontuur! Later die dag kwam mijn schoonmoeder oppassen zodat ik even weer aan de blog kon werken.

keutelkampioen

In de avond hebben we ons nieuwe favoriete boek ‘De keutel kampioen’ wel 10x gelezen. Echt een aanrader voor (kleine) kindjes. Dit boek is verkrijgbaar bij de kruidvat voor maar 2.99! (niet gesponsord, gewoon echt een heel leuk peuter/kleuterboek)

Dinsdag was mijn lieve zusje jarig en daar hoort natuurlijk (paleo) taart bij. Het recept van deze heerlijke taart komt maandag op de blog.

Woensdagochtend, begint zoals elke dag met het voeren van de konijntjes. Zoals jullie misschien eerder al gelezen hebben, heb ik laatst een nest konijnen (toen 3 dagen oud) onder mijn hoede genomen. Ze waren toen met z’n tienen, inmiddels zijn het er nog 5. Ze zijn nu 3,5 week oud en ze doen het supergoed! Ze krijgen nog 2x per dag een flesje en daarnaast eten ze ook al goed van de brokjes!

Hoe is jullie week geweest? Hebben jullie ook al een lekker van het weer genoten dit jaar? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Liefs, Willeke

Heb jij  mijn boeken al? Je besteld ze hier!

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *