Photodiary #23 Uit eten, Full colour & Wildlands

Photodiary #23 Uit eten, Full colour & Wildlands

Het is weer vrijdag dus mijn photodiary staat weer voor je klaar. We zijn onder andere gezellig uit eten geweest, gingen een dagje naar Zwolle en als afsluiter van de week gingen we naar het Full Colour festival in Emmen. Kijk je mee in mijn week in foto’s?

Donderdag was Tess een dagje met mijn zusje en haar vriend weg, ze gingen gezellig naar kabouterland in Exloo. Mijn moeder kwam hier gezellig langs en we hebben lekker zoete aardappel met een bietjessalade geluncht.

Vrijdagochtend ging ik samen met Tess een stukje fietsen en daarna even over de markt.

Niels heeft zijn Propedeuse werktuigbouwkunde gehaald, en om dit te vieren gingen we gezellig met z’n drieën uit eten bij de pizzeria.

Zaterdag ging ik met mijn moeder en Tess een dagje met de trein naar Zwolle. In de plog van afgelopen woensdag laat ik nog veel meer foto’s van deze gezellig dag zien.

Zondag namen we een kijkje bij het Full Colour festival in Emmen.

En daarna gingen we nog eventjes naar Wildlands.

Maandagochtend gingen we eerst boodschappen doen om daarna lekker een stuk meloen en aardbeitjes te snacken. Later die dag kwam mijn schoonmoeder oppassen zodat ik nog even aan het werk kon.

 

Dinsdag zijn we bij mijn schoonouders op de boerderij geweest, heerlijk vind ik dat. Lekker schaapjes, kippen en konijnen knuffelen en kruiden in de tuin plukken.

Van woensdag heb ik ook niet zo’n hele spannende foto haha. s’ochtends vond ik deze reep in mijn tas die ik kreeg op het paleo-event, ik was hem helemaal vergeten, maar heb hem nu maar opgegeten! Best lekker, maar ik vond hem wel een beetje te zoet.

En dit was hem dan weer, de Photodiary voor deze week. Vanaf nu komt er ivm vakantie een paar weken geen photodiary online. Hebben jullie ook een fijne week gehad?  Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments of op facebook!

Liefs, Willeke

Heb jij  mijn boeken al? Je besteld ze hier!

 Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.