Photodiary #26 20 weken zwanger, feestje en lekker veel knutselsen

Photodiary #26 20 weken zwanger, feestje en lekker veel knutselsen

Ik heb vandaag weer een nieuwe photodiary voor jullie van afgelopen week. Het was een fijn weekje waarin ik onder andere een feestje had van mijn beste vriendinnetje en lekker veel met Tess heb geknutseld. Kijk je mee?

Donderdag ging ik samen met Tess even thee drinken bij mijn zusje. Zo heerlijk dat ze maar op 5 minuten loopafstand woont! Van haar kreeg ik dit superschattige setje voor de beeb! <3

Vrijdagochtend moest ik al vroeg bij de chiropractor zijn, gelukkig gaat het inmiddels stukken beter met mijn rug en bekken. Later op de ochtend zijn we nog even naar de markt geweest. s’Middags had ik best veel pijn aan mijn bekken, dus hebben we lekker op de bank gezeten en heel veel boekjes gelezen. En de kat kwam er ook lekker bij zitten (sinds ik zwanger ben, is hij niet bij me weg te slaan, zo apart!)

rene van der weide Zaterdagavond hadden we een feestje bij mijn beste vriendinnetje, supergezellig!

herfstZondag hebben we een heerlijke boswandeling gemaakt, paddenstoelen gespot en heerlijke tamme kastanjes gezocht, welke heerlijk zijn om te poffen in de oven.

Maandag was poets- en wasdag. s’Middags heb ik veel met Tess gelezen, geknutseld en gekleurd.

Dinsdagochtend ging ik met Tess naar peuteruurtje waar ze lekker met andere kindjes heeft gespeeld.

We aten een heerlijke boerenkoolstamppot met extra veel groente en een verse biologische rookworst

Woensdagochtend waren we al vroeg op en werd er uitgebreid geknuffeld met onze lieve kat Jack. Later in de ochtend ging Tess naar mijn moeder zodat ik wat kon werken.

Hoe was jullie week? Houden jullie ook zo van de herfst? Laat het me weten in de comments of op facebook!

Liefs, Willeke

Op zoek naar party catering?Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.