Photodiary #29 Tess haar grote droom kwam uit!

Photodiary #29 Tess haar grote droom kwam uit!

Deze keer een photodiary van afgelopen 2 weken, vorige week was het herfstvakantie en met mijn zwangere hoofd ben ik de photodiary gewoon vergeten te plaatsen.. OOPS..

Afgelopen 2 weken zijn we onder andere naar slagharen geweest, hebben we op de hond van mijn ouders gepast en hebben we weer heerlijk gegeten. Oh en inmiddels ben ik ook alweer 24 weken zwanger! Kijk je mee?

De eerste dag van de herfstvakantie gingen we naar atrractiepark slagharen, waar Tess voor het eerst pony mocht rijden. Tess roept al sinds ze kan praten dat ze wil paard rijden, en vandaag kwam haar grote droom dan ‘eindelijk’ uit. Wat vond ze het fantastisch!

Hier nog een foto die gemaakt is in Slagharen, Tess rijdt even een rondje met opa en oma.

Mijn ouders gingen een paar daagjes weg, en wij pasten op hun hondje Kira, waarmee we heerlijke boswandelingen hebben gemaakt.

Tussen alle boswandelingen door moest natuurlijk ook geluncht worden, dit keer een heerlijke gepofte zoete aardappel. Het recept vindt je hier.

Tess ging voor het eerst naar de opvang, of de speelclub (zoals wij het noemen). Mijn moeder is helaas meer gaan werken, waardoor ze niet meer elke week kan oppassen. Tess vond het gelijk helemaal leuk en gezellig gelukkig!

Voor de challege #elkedagairfryer maakte ik dit heerlijke receptje; aardappel, pompoen en worst uit de airfryer! Yummie!Het recept vindt je hier.

vrije geboortes’ Avonds lekker op de bank met wat leesvoer! Voor iedereen die zwanger is, lees de vrije geboorte! Echt doen! Hebben jullie nog leuke leestips?

lampion

We hebben ook weer heerlijk geknutseld, Tess wou graag een lampion maken. Wij hebben een grote bak knutselspullen in huis, maar natuurlijk ontbrak het aan karton en vliegerpapier. De oplossing vond ik in de kelder: kartonnen bordjes en bakpapier! Het eindresultaat laat ik jullie in een volgende diary zien.

Niels gaf een presentatie in de bibliotheek voor zijn studie. Hij liet daar onder andere een 3dpen en een 3dprinter zien. Ik mocht de 3d pen even uitproberen, superleuk en verslavend haha.

24 weken zwanger! En dat is dus al bijna zes maanden! Zes maanden?! Jeetje, wat gaat het allemaal snel! Het gaat allemaal goed, behalve dan die hormonen, die zijn gewoon niet meer te doen. Ik huil werkelijk om alles en kan me om de domste dingen druk maken. Herkenbaar?

Dit was de photodiary van afgelopen week. Hopelijk vonden jullie het leuk om weer met me mee te kijken in foto’s. Hoe is jullie week geweest? Koken jullie ook graag met pompoen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Liefs, WillekeGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *