Photodiary #32 bioscoop, sinterklaas en lekker knutselen

Photodiary #32 bioscoop, sinterklaas en lekker knutselen

Vandaag heb ik dus weer gezellig een photodiary voor jullie. Het is alweer december, de laatste maand van het jaar, en ondanks dat ik echt een zomermens ben kan ik ook enorm van deze maand genieten.  Sinterklaas vieren, daarna alles in kerstsfeer, heerlijk! Kijk je mee naar de nieuwe foto’s?

Zaterdag ging ik met Tess naar de bios, het was Tess haar eerste keer in de bioscoop, en ze vond het werkelijk fantastisch, de voorstukjes en reclameblokken dan.. Toen de film zelf begon en sinterklaas in beeld kwam, begon ze te schreeuwen en zijn we maar weg gegaan (Tess is niet zo’n sinterklaasfan, haha)

Zondag vierden we Sinterklaas bij mijn schoonfamilie, we speelden het sinterklaasspel en hebben gezellig samen gegeten. Tess kreeg onder andere het boek van de Gruffalo, en die moest opa natuurlijk meteen even voorlezen.

boogVan Houd van hout! kregen wij deze fantastische boog! Binnenkort vertel ik je hier meer over, maar ik kan nu al zeggen dat het een groot succes is!

paleo groentesoepIk maakte een lekkere groentesoep, waar we s’ middags lekker van hebben genoten.

nalini natuurlijk kraampakketVan Nalini kreeg ik dit mooie kraampakket met allemaal lekkere natuurlijke verzorgingsproducten die je nodig hebt tijdens je bevalling en kraamperiode. Binnenkort vertel ik hier meer over.

Dinsdag was het 5 december en vierden we Pakjesavond met mijn ouders en mijn zusje en haar vriend. We gingen eerst lekker gourmetten en daarna de pakjes uitpakken, wat een feest!

Woensdag hadden we een lekker rustig dagje, met deze koudere dagen vermaken we ons binnen ook prima. Heerlijk knutselen, tekenen, kleien, verven etc. Tess is er dol op (en ik ook, haha). Verder heeft Tess heeft veel gespeeld met haar nieuwe speelgoed terwijl ik het huishouden deed.

keukenprinses

Tess vindt het erg leuk om mij te helpen in de keuken. Zodra ik wil beginnen met koken, pakt ze er een stoel bij, doet haar schort om en vraagt meteen wat ze kan doen, zo gezellig!

Nu (donderdagochtend) leg ik de laatste hand aan deze photodiary, vanmiddag ga ik lekker met Tess weer knutselen en even naar de bieb om weer leuke boekjes uit te zoeken.

Dit was mijn photodiary voor deze week, hebben jullie ook Sinterklaas gevierd? En hoe? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments of op facebook.

Liefs, Willeke

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *