Photodiary #33 30 weken zwanger, spelletjesavond & sneeuw

Photodiary #33 30 weken zwanger, spelletjesavond & sneeuw

Het is weer vrijdag dus ik geef je weer een kijkje in mijn leven in foto’s! Deze week ben ik 30 weken zwanger, hebben we heerlijk genoten van de sneeuw en heb ik ook lekker rustig aan gedaan. Kijk je mee?

Zaterdagmiddag hebben Niels en ik gezellig met Tess gezwommen. S’avonds toen Tess op bed lag kwamen mijn zusje en haar vriend voor een gezellig avondje monopoly.

sneeuw

Zondag lag er lekker veel sneeuw, Tess en ik hebben meteen toen we uit bed kwamen een sneeuwpop gemaakt! Verder hebben we veel geknutseld en gelezen. Kortom een heerlijke zondag!

Maandagochtend 7.30, er lag nog meer sneeuw dan gisteren dus daar moesten we natuurlijk lekker van gaan genieten! Later die ochtend ben ik samen met Tess naar peuteruurtje in de bieb geweest en s’middags hebben we weer geknutseld, de kerstboom opgezet, gelezen en buiten gespeeld.

Dinsdag was mijn werkdag en s’ avonds maakte deze platbroodpizza’s met kip, paprika en rode kool, zo lekker!

Uitslaapdag, nja uitslapen, lekker chillen in bed met een leuk tijdschrift! Dit leuke dekbed komt trouwens van dekbed-discounter.nl, de ene kant is zachtroze en de andere kant is grijs, het dekbed kun je aan beide kanten gebruiken. Dit prachtige dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen. Door het gebruik van dit materiaal is de overtrekset ademend, stevig, vochtregulerend en erg zacht.

S’ middags heb ik met mijn schoonmoeder en Tess nog even geshopt (niks bijzonders, gewoon wat kattenvoer, tandenborstels, kaarsjes etc). Tess slaapt sinds een paar weken al voor 7 uur, dus de avonden kan ik heerlijk relaxen, dit keer met een avondje netflix.

Vandaag is het alweer donderdag en leg ik de laatste hand aan deze photodiary. Op dit moment ben ik 30 weken zwanger en probeer ik wat voorruit te plannen qua artikelen voor de blog.

Dit was de photodiary met een aantal random foto’s van de afgelopen week, hopelijk vonden jullie het weer gezellig om mee te kijken met ons!  Hebben jullie ook zo van de sneeuw genoten of vinden jullie het helemaal niks? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments of op facebook!

Liefs, Willeke

* Dit artikel bevat een gesponsord artikel van dekbed-discounter.nl. Wil je meer informatie wbt samenwerkingen? Kijk dan even hier.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *