Photodiary #34 Mijn favoriete winkel in Duitsland, Intratuin & food

Photodiary #34 Mijn favoriete winkel in Duitsland, Intratuin & food

Ik heb weer een nieuwe photodiary voor jullie! De laatste voor de kerst! De tijd vliegt! Ik neem je weer gezellig mee met wat random foto’s van afgelopen week. Kijk je gezellig mee?

Vrijdag ging Niels, Tess en ik even gezellig naar Duitsland om wat inkopen te doen bij de DM, voordat we daar kwamen moesten we natuurlijk eerst even deze leuke (net echte) ijsberen bekijken.

dm

Oh wat hou ik toch van de DM! Grote schappen vol met bioproducten! En niet alleen eten, maar ook verzorgingsproducten en zelfs bio luiers en babykleding <3

En ze hadden zelfs paleo muesli! Hoe leuk!

intratuinZaterdag ging ik met mijn moeder, zusje en Tess naar de intratuin. Ik vind het altijd zo leuk om daar voor de kerst even te kijken.

Een lekkere lunch! Zoete aardappel, courgette, prei, aubergine en wat bio bandits mayo.

Zondagmiddag was er in de stad een ijsbeeldenfestival waar Niels, Tess en ik even hebben gekeken.

oostersebosMaandagochtend ging Tess samen met mijn moeder naar het bos voor een heerlijke boswandeling, terwijl ik thuis met nesteldrang mijn kledingkast helemaal heb opgeruimd (en dat werd echt nodig tijd, wat een chaos haha)

paleo lunchTess en ik hebben weer een nieuw favoriete lunchgerecht! Boekweitpannenkoeken met gebakken champignons!  Yummie! Het recept komt volgende week online!

Na de lunch ging ik nog een stukje wandelen met Tess. Wat een diva he?

Later die dag hebben we nog geknutseld, uiteraard helemaal in het kerstthema!

Woensdagmiddag gingen Tess en ik samen met vriendinnetje Manon en haar zoontje naar kleuteruurtje in de bieb, wat supergezellig was! En hoe lief zitten ze hier samen naar het verhaaltje te luisteren? <3

Donderdag is mijn laatste werkdag deze week en leg ik de laatste hand aan onder andere deze photodiary.

Super leuk dat je weer gezellig met ons hebt meegekeken in foto’s. Zijn jullie al helemaal klaar voor de kerst of moet er nog van alles gedaan worden? Ik moet nog boodschappen doen, en daar kijk ik enorm naar uit zo voor de kerst (not, haha). Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments of op facebook!

Liefs, WillekeGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *