Photodiary Oktober

Photodiary Oktober

Het is alweer eind oktober en de herfst is in volle gang. In de herfst krijg ik altijd nog meer zin om te koken en te bakken en wordt ik wat meer een huismus haha. Heerlijk binnen zitten op de bank met een dekentje, lekker bakken en binnen spelen met Tess.

bakkenEen lekkere hartige bloemkooltaart gebakken samen met Tess.  Ze vindt het ontzettend leuk om samen te bakken en te koken. Lucky me.

huttenGezwommen met Niels & Tess @Huttenheugte

 

bioTess en ik zijn met m’n schoonmoeder naar de zelfpluk groentetuin in Gees geweest. Ze hebben daar ook (eigen) varkensvlees te koop, en op dit moment hadden ze biggetjes! Zooooo schattig.

winkelenWe hebben nog een dagje gewinkeld met mijn moeder en mijn zusje in Enschede, waar Tess natuurlijk nog even op de draaimolen mocht.

boswandelingWij hebben deze maand ontzettend veel boswandeling gemaakt, ik hou ervan!

 

jackNiet alleen Tess ligt savonds graag lekker tegen mij aan, ook onze kat Jack ligt er graag bij. Het is zo’n lieverd! (zie dat pootje, ik smelt)

theaterMet Tess naar een theatervoorstelling in Wildlands geweest, ze vond het fantastisch, haha.

 

tesskyraMijn ouders gingen een weekendje weg en wij mochten op hun hond passen. Dat was een weekend vol wandelingen en knuffels.

fotoshootWij hadden een fotoshoot voor de Vrouw (glossy van de telegraaf) en ik moest natuurlijk vast even met Tess oefenen, ze is best een goed model hé?

shoplogVerder hebben we nog even aankoopjes gedaan in Duitsland. Het is heerlijk (en goedkoop) boodschappen doen daar!

chillenEnne in de herfst is het natuurlijk ook heerlijk om lekker op de bank te chillen.

Dit was de Photodiary voor deze maand, hopelijk vonden jullie het weer leuk om met me mee te kijken. Zijn jullie in dit jaargetijde ook meer een huismus dan bijvoorbeeld in de zomer?