Persoonlijk

Photodiary vakantie 2017

Oké beter laat dan nooit. Ik ben inmiddels alweer een paar weekjes terug van een heerlijke vakantie. Hier lees je waarom ik het fotoverslag van onze vakantie nu pas deel. We zijn in totaal 3 weken weggeweest met een camper en zijn onder andere naar Limburg, Luxemburg, Duitsland & Slovenië geweest. We hebben enorm genoten van dit avontuur! Kijk je gezellig mee naar de foto’s?

De eerste avond sliepen we bij mijn schoonouders in de tuin, het weer was prachtig en we stonden lekker tussen de konijntjes, schapen en de kippen.

Daarna reden we naar Limburg, waar mijn zusje en haar vriend op vakantie waren in een superleuk vakantiepark. We hebben hier 2 nachtjes geslapen. We hebben hier heerlijk gewandeld en gezwommen.

En hebben heerlijk gegeten bij de Griek.

Vanuit Limburg vertrokken we naar Luxemburg waar we een lang weekend zijn gebleven.

Onze mooi camper.

blote voetenpad luxemburg

Op de camping in Luxemburg was ook een ontzettend tof blote voetenpad in het bos. We zijn hier een paar keer naar toe geweest, zo fijn! En ook Tess vond het fantastisch!

Vanuit Luxemburg ging we naar Duitsland, om daar bij verschillende boeren te gaan kamperen. Hier waren we bij een wijnboer & imker.

Onderweg naar een andere wijnboer, we zijn deze heuvel afgereden met onze camper, in het echt was het steiler dan het lijkt op de foto, en serieus ik deed het bijna in mijn broek.

Babystruisvogel! We zijn ook nog bij een struisvogelboerderij geweest, echt superleuk om te zien! Naast struisvogels bekijken, was er ook een restaurant waar je struisvogel kon eten (wat ik uiteraard niet kon, nadat ik deze superschattige baby’s had gezien #zwangerschapshormonen)

bled

Vanuit Duitsland reden we door naar Slovenië! Hier zie je het meer van Bled. Helaas waren alle campings in de omgeving al vol, dus zijn we hier maar eventjes geweest.

De enige camping in de omgeving waar nog wel plek was!

Hier in lake Bohinj. Wat een prachtig uitzicht! Slovenië is echt een heel mooi land!

De laatste week van onze vakantie brachten we door aan de Sloveense kust op een heerlijke camping.

Lekker aan het genieten van een heerlijke smoothie!

Zelfgeplukte pruimen, superlekker!

We hebben ons op deze camping erg vermaakt. En Tess is een echte waterrat, dus ze had de tijd van haar leven. En daar genoten wij vervolgens weer van natuurlijk.

We waren eigenlijk nog van plan om een paar daagjes naar Italië te gaan, we zijn er ook geweest, maar hebben daar wat ‘gedoe’ gehad, eerst dachten we dat onze motor aan de kook was, de temperatuurmeter gaf maar liefst 120 graden, dus wij gingen op zoek naar een garage. Alle garages waren natuurlijk dicht (siesta) en Niels besloot zelf even op onderzoek te gaan, totdat we werden weggejaagd door de eigenaar van de garage waar we voor stonden (de beste man was woedend). Dus hup wij snel inpakken en wegrijden, en toen BATS.. reed Niels tegen een stilstaande motor aan die op zijn beurt weer tegen een scooter aan viel. De motor bleek van de eigenaar te zijn.. ooops! Gelukkig was de schade niet al te hoog. Wel zijn we 5 uur lang bezig geweest om alles op te lossen, het was 46 graden, ik was ontzettend ziek (overgeven etc) en ik was er zo klaar mee dat we besloten toch maar richting huis te gaan rijden.

Maar wat hebben we onwijs genoten, even helemaal tot rust gekomen, quality time met elkaar, heel veel vitamine D en een prachtige omgeving. Slovenië is echt een aanrader als je op zoek bent naar een bijzonder mooi vakantieland met zon, zee, strand en mooie steden en natuur.

Ben je alvast op zoek naar een geschikte vakantiebestemming voor volgend jaar, dan zou ik Slovenië zeker gaan overwegen. Voor iedereen is er wat wils te vinden. Ook het camperen bij verschillende boeren in Duitsland is ook echt een aanrader!

Ik ben benieuwd wat jullie van deze uitgebreide vakantie photodiary vonden. Wat is jullie favoriete vakantiebestemming? Laat je reactie achter bij de comments.

Liefs, Willeke

Leave a Reply

Required fields are marked*