Waarom ik al een paar maanden niet paleo eet

Waarom ik al een paar maanden niet paleo eet

Waarom ik al een paar maanden niet paleo eet, en waarom het al een tijdje rustig was op mijn blog en social media.

IK BEN ZWANGER! Op het moment dat dit artikel online komt ben ik bijna 16 weken zwanger. De afgelopen weken waren nogal zwaar te noemen. Ik ben wekenlang superziek geweest, ik moest de hele dag overgeven (zo’n 20x per dag), had mega hoofdpijn, mijn hele lichaam deed pijn en ik was nogal uitgeput. Nu wil ik absoluut niet klagen, ik ben namelijk ontzettend dankbaar dat ik zwanger mag zijn, ik ben dolgelukkig en ik vind het heel bijzonder dat Tess een grote zus zal worden.

Maar omdat ik zo ziek was, at ik dus de afgelopen weken niet, of althans minder paleo. Mijn ontbijtjes bestonden voornamelijk uit crackers met hagelslag (iets anders kreeg ik echt niet weg) en at ik veel minder groente dan normaal. Ik ben ook wat afgevallen, maar dat haal ik komende periode wel weer in!

Sinds een week voel ik me gelukkig weer stukken beter. Het tweede trimester is duidelijk begonnen! Ik ben uitgerekend op 22 februari!

zwanger willeke linneman

Dit verandert natuurlijk ook het een en ander op mijn blog.  Er zullen wat meer  zwangerschaps- gerelateerde artikelen online komen, maar daarnaast blijf ik natuurlijk ook gewoon lekkere gezonde receptjes delen.

Ik ben onwijs benieuwd naar jullie reacties op dit bijzondere nieuwtje! Laat ze me weten via de comments.

Liefs, WillekeOne thought on “Waarom ik al een paar maanden niet paleo eet”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *