Beter laat dan nooit: Zomer photodiary

Beter laat dan nooit: Zomer photodiary

Hallo! Long time no see! Het is weer veelste lang geleden dat ik hier iets heb geplaatst! Nu de zomer dan echt voorbij is, ga ik weer flink aan de slag op willekelinneman.com  Als eerste heb ik een photodiary van onze zomer voor jullie. (degene die mijn instagram stories volgen hebben het meeste waarschijnlijk al gezien). We hebben een heerlijke zomer gehad, en wat is het genieten zo met 2 kindjes. Hieronder zomaar wat random foto’s van afgelopen zomer. Kijk je mee?

Als begin van deze diary begin ik maar met Tess haar 4e verjaardag. Dit was 27 juni en wat heeft ze genoten en wat voelt ze zich groot nu!

Selfietime met baby Jack <3

Terwijl Jack lekker ligt te slapen gaan wij slijm maken. Na 3 pogingen met scheerschuim en lijm besloot ik dat het beter was om een kant en klaar pakje te gebruiken waar alleen nog water bij moet. 1 tip: DOE DIT NIET. Echt dit is echt vies spul en onmogelijk op te ruimen. Normaal vindt ik dit geen punt trouwens maar Tess wou het niet eens aanraken, zo vies haha.

Een van de leukste dingen om te doen in de zomer vind ik picknicken! Dit hebben we dan ook regelmatig gedaan, waar we andere zomers vooral op pad gingen om te picknicken deden we dat dit jaar veelal in de tuin als baby Jack sliep.

Foto met een verhaal hoor, haha. Ik ging voor het eerst sinds 5 jaar weer een keer op stap. Mijn zusje won een winactie waarbij we met een limo werden opgehaald en als VIP naar binnen konden.  What a night, ik kan er weer 5 jaar tegenaan haha!

Deze zomer heb ik bijna elke avond voor het slapen gaan een stuk gewandeld met baby Jack in de draagdoek (die hier niet helemaal perfect zit haha).

Wat ik ook veel gedaan heb deze zomer.

Op het terras met deze leukerd.

Sjongejonge, baby Jack staat! Nog geen 6 maanden oud. Ik vind het zelf een beetje overdreven van hem, een beetje minder snel mag ook wel.

Het einde van de zomer is alweer in zicht en ik heb mijn lekkere warme chillpak maar weer uit de kast gehaald.

Samen met de kindjes en mijn moeder ging ik naar ZOO bizar in Orvelte. Een mega kleine, mega toffe dierentuin, waar we onder andere een stinkdier en een gordeldier hebben geaaid. Echt een aanrader om een keer heen te gaan!

Ik sluit af met baby Jack die alweer een halfjaar oud is! Vanaf nu probeer ik weer wekelijks een diary voor jullie klaar te zetten, maar don’t blame me als dat een keertje niet lukt. Want 2 kinderen hebben is niet altijd even makkelijk 😉

Hopelijk vonden jullie het weer leuk om mee te kijken! Hebben jullie ook een leuke zomer gehad? En wat hebben jullie zoal gedaan? Laat het me vooral weten hieronder in de comments of op facebook! 

Liefs, WillekeGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.