Vakantiegevoel bij huis

Het is zo verleidelijk: als de kinderen op bed liggen even op de bank gaan hangen met je telefoon of tv te gaan kijken. Maar wat voor mij enorm het vakantiegevoel versterkt is in plaats van te gaan zitten netflixen, lekker de tuin in te gaan en een lekker wijntje te gaan drinken met Niels. En als het wat frisser is buiten dan doen we toch gewoon een dik vest aan of een dekentje om, lekker knus!

Waar ik dus nog meer een instant vakantiegevoel van krijg is een hangmat! De combi hangmat, vakantie, leesboek en drankje is natuurlijk een echte klassieker, en hoe tof is dit als je dit vakantiegevoel gewoon ook in je thuis kunt beleven? Wanneer jij maar wil! (oke, als je hangmat buiten hangt is een zonnetje wel fijn. Maar ook een hangmat kan prima als het wat frisser is, lekker om in de nazomer of winter onder een dekentje een boek in te lezen.

Als je inmiddels om bent en ook een hangmat wil aanschaffen, kijk dan vooral even bij de hangmatwereld en de hangmat . Je kan hier echt de leukste (fairtrade) hangmatten vinden, van kleurige gypsyhangmatten tot gehaakte boho-hangmatten. Liever simpel en strak? Zelfs dat hebben ze!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *