Mijn wenkies on fleek

Mijn wenkies on fleek

Al jaren dacht ik er aan: zal ik mijn wenkbrauwen laten bijwerken met permanente make-up? Ik heb van mezelf best donker haar op mijn hoofd, maar mijn wenkbrauwen.. aaajj die zijn amper zichtbaar. Ik liet ze regelmatig verven maar na 1 week zag je daar ook bijna niks meer van. Bovendien heb ik ook niet zo heel veel haar in mijn wenkbrauwen dus bleef ik bijtekenen. Ik draag amper make up maar wenkbrauwen vind ik toch wel het mooist als ze wat voller en donkerder zijn, krijg ik in ieder geval een veel leuker hoofdje van vind ik zelf haha. Vanuit angst deed ik het steeds niet. Stel je voor dat je van die dikke, lelijke strepen krijgt. of ja dat het model of de kleur je niet aanstaan…. Maar het leek me gewoon zo fijn om altijd mooie wenkbrauwen te hebben, precies zoals ik ze zelf zou bijtekenen (of mooier). Dat je uit bed stapt en gelijk al denkt ja, lekker koppie wel. Het leek me gewoon echt superchill om altijd mooie wenkbrauwen te hebben, ook op vakantie, in de sauna of in het zwembad. Dus vorige week nam ik dan toch de stap. Na veel research koos ik voor ombre brows bij studio Unique in Emmen. Ik vertel je er graag alles over en ik laat je voor- en na foto’s zien.

Mijn wenkbrauwen voor de behandeling, week ervoor geverfd + mijn superzenuwachtige hoofd krijg je er gratis bij 🙂

Hoe worden Ombré Powder brows gecreëerd?

Deze techniek wordt toegepast met een PMU apparaat. De pigmenten worden met een naald/hygiëne module in de lederhuid geplaatst. Dit lijkt op tatoeëren maar in de permanente make up wereld heet dit pigmenteren. Met het PMU apparaat kun je een zachte poeder effect creëren. Door middel van speciale meetpunten afgetekend in jouw gezicht. Op deze manier krijg je de de perfecte vorm voor jouw wenkbrauwen, die past bij de vorm van je gezicht.

Het is vrijdagmiddag en eindelijk is het zo ver. Aylin meet mijn gezicht met de nodige precisie op. met een potlood tekent ze een nieuwe vorm op mijn gezicht. Na een eerste blik op de spiegel zie ik het al, ja dit precies wat ik wil.

Pijnlijk? Nee dat vond ik niet, natuurlijk ik voelde het wel, maar het voelde net een beetje als epileren. viel dus reuze mee. Na een uur of 2 was het klaar, in de spiegel zie ik donkere wenkbrauwen in een prachtige vorm. Er wordt mij verteld dat het nu erg donker is, en dat er komende dagen donkere korstjes op mijn wenkbrauwen zullen komen die er na enkele dagen pas gaan afvallen. Het kan wel tot 4 weken duren voordat je het uiteindelijke resultaat ziet.

5 minuten na de behandeling

De komende week mag ik mijn gezicht niet wassen, mijn wenkbrauwen moeten droog blijven en ook sporten mag de komende dagen niet. Al snel verschijnen er korstjes op mijn wenkbrauwen. Ik kijk ieder uur of er al wat gebeurd, echt ik heb nog nooit zo vaak op een dag in de spiegel gekeken! Na een week vallen de eerste korstjes eraf, en lijkt het alsof ik zebra wenkbrauwen heb, ik maakte me nog lichtelijk zorgen want onder de korstjes leek helemaal geen kleur te zitten. Na 14 dagen waren de korstjes eraf en kwamen er heel voorzichtig mooie bruine wenkbrauwen tevoorschijn.

1 week na de behandeling beginnen de korstjes eraf te vallen

Elke keer als ik in de spiegel kijk wordt ik weer helemaal blij, het is zo ongelooflijk hoeveel wenkbrauwen doen met je gezicht! Ik ben er ontzettend blij mee en ik draag al zeker 3 weken geen make-up meer, ideaal! Over een paar weekjes moet ik weer terug naar Studio Unique voor een nabehandeling om de puntjes op de i te zetten.

14 dagen na de behandeling (dit is nog niet het uiteindelijke resultaat)

Wil jij ook je wenkbrauwen tatoeëren? Je kunt studio Unique vinden op instagram! Een behandeling inclusief nabehandeling kost 325,-. (En als je aangeeft dat je via mij komt krijg je maar liefst 20% korting!!) Naast Ombré brows kun je bij Studio Unique ook terecht voor permanente eyeliner, perfect lips en bb glow behandelingen

 Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.