Moederdag & cadeautip!!

Moederdag & cadeautip!!

AD. Het is bijna weer zover: moederdag! Tijd om alle moeders weer in het zonnetje te zetten. En ondanks dat het natuurlijk gewoon een commerciële dag is het wel een mooi moment om je moeder te laten zien dat je dankbaar bent voor haar, om even stip te staan hoe veel ze wel niet voor jouw bestwil heeft gedaan en nog steeds doet (dat besef ik me eigenlijk nu pas sinds ik zelf kinderen heb). Niet door middel van een duur cadeau maar door een dikke knuffel, een lief kaartje of dit te schattige armbandje van myjewellery.

Cadeautip

Oh jongens, ik vindt dit toch zo leuk; de Mother & Daughter Bracelet’ van My Jewellery! Hiermee zit je sowieso goed op Moederdag. De ‘Mother & Daughter Bracelet’ werkt hetzelfde als de vriendschapskettingen die je vroeger met je beste vriendinnetie had: de bedels passen perfect in elkaar, maar zelfs los is het sieraad mooi te dragen. Het ene hart gesneden uit het andere staat symbool voor de relatie tussen moeder en dochter. Echt een heel tof cadeautje voor moederdag!

Tot slot wil ik alle mama’s een hele fijne moederdag wensen. Geniet ervan!

Veel liefs Willeke

Hoe vier jij moederdag? En heb je nog leuke moederdagtips? Laat het me vooral weten hieronder in de comments!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.