Nieuwe sneakers!

Nieuwe sneakers!

Ik denk dat elke moeder dit wel herkend, je voelt je mooi op hakken, maar het leven is als mama nou eenmaal makkelijker op sneakers.  En ik? Ik heb ze ook. Natuurlijk heb ik ze nu ook, want ik ben mama van 2 kinderen en die laat mij behoorlijk rennen. En daarnaast is het natuurlijk gewoon een stuk handiger om met een paar sneakers naar de speeltuin te gaan dan op een paar hakken. Een paar sneakers is dus in mijn ogen geen overbodige luxe, maar eerder een noodzaak. Wel een leuke noodzaak, trouwens.

Sinds kort heb ik een paar gave sneakers van KENNEL & SCHMENGER , en ze lopen heerlijk, ik kan niet anders zeggen.  Vanaf het eerste moment dat ik ze aantrok kon ik er gelijk uren op wegwandelen. Ze zitten als slofjes, hebben een goede hiel- en voetondersteuning. Ik loop er makkelijk een lange wandeling met Tony mee, slenter ermee door de  stad, en niet geheel onbelangrijk, ze zijn ook echt fijn om mee achter de kinderen aan te rennen, want eerlijk is eerlijk. Elegante schoenen met hak zijn mooi, maar totaal niet praktisch als je (kleine) kinderen hebt. 

Het fijne van deze sneakers vind ik dat ze eigenlijk met elke kledingstuk te combineren zijn. Onder een spijkerbroek, rokje of maxi-jurk… je kunt alle kanten op met zo’n fijn paar sneakers! 
Iedereen zou een schoen als deze in de kast moeten hebben staan. Ze Passen bij iedere outfit en zijn net even iets specialer dan een standaard witte sneaker.

Ben jij ook op zoek naar een paar toffe sneakers, neem dan zeker even een kijkje op de webshop van Omoda!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *