Photodiary #31

Photodiary #31

Vandaag heb ik weer een photodiary klaar voor jullie met een paar foto’s van de afgelopen twee weekjes. Ik heb random foto’s gemaakt en ga er nu een aantal met jullie van delen, kijk je gezellig mee?

plopsa

Een superwazige foto, maar wat was het leuk! Ik ging samen met Tess en mijn moeder een dagje naar Plopsaland in Coevorden. Zo heerlijk om Tess zo te zien genieten.

jack

De dag erna had ik wat last van mijn rug, dus deed ik het rustig aan. Ik heb samen met Tess en onze lieve kat Jack de sinterklaasintocht op tv gekeken en Tess mocht voor het eerst haar schoen zetten. Ik vind de sinterklaasperiode zo leuk en gezellig! Jullie ook?

 

Mijn beste vriendinnetje kwam gezellig eten,  en ging daarna lekker met Tess spelen en lezen. Tess is echt stapelgek op haar! (en ik ook)

paprikabloemen met spek en ei

De dag erna heb ik lekker een ochtendje gewerkt, en at ik deze heerlijke paprikabloemen met spek en ei als lunch.

Na de lunch nog even een wandelingetje gemaakt.

Lekker een ochtendje kleien in pyjama.

S’middags gingen Tess en ik samen met mijn schoonmoeder even de stad in, supergezellig en Tess was helemaal onder de indruk van deze mega kerstboom.

Ik genoot van deze heerlijke lunch: zoete aardappelpuree met paprika, ui en spekjes.

28 weken zwanger

Ennn! Deze week ben ik alweer 28 weken zwanger!

Dit was de Photodiary voor deze keer, hopelijk vonden jullie het leuk om weer een kijkje te nemen in mijn leven in foto’s. Ik ben benieuwd of jullie de sinterklaasperiode ook zo leuk vinden samen met je kindje(s). Laat je reactie achter bij de comments of op facebook.

Liefs, Willeke

Op zoek naar een Dakdekker? Check Dakdekker ZoetermeerGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *