Review Airfryer XL

Review Airfryer XL

airfryer

Een tijdje terug ontving ik van Philips de Airfryer XL. “Leuk zo’n vetloze ‘frituurpan’, maar waar kun je ‘m allemaal nog meer voor gebruiken? Ik ging aan de slag met mijn uitdaging; gezond koken met de airfryer!

paleo airfryer“Door de unieke Rapid Air-technologie die snel-circulerende hete lucht combineert met een grill krijgen de etenswaren met veel minder olie een knapperig korstje en een goudbruine kleur” nou dat is dus ideaal voor zoete aardappels.

De Airfryer werkt eigenlijk als een soort oventje. Je kunt er in bakken, grillen, roosteren en fritueren. Je kunt er dus naast (zelfgemaakte) frietjes dus ook veel ander eten in bereiden.  Én ik heb er laatst zelfs eieren in gekookt! Ja, écht! Ongelooflijk toch! (7 minuten op 160 graden)

Ook kun je er makkelijk gegrilde groente (zonder drupje olie) in klaar maken. Groente snijden, wat kruiden erover, en hup de airfyer in. 10 minuutjes wachten en je hebt heerlijke gegrilde groente. Lekker bij een stukje vlees (die je ook in de airfryer kunt klaarmaken)

Je kunt dus veel meer met de Airfryer dan alleen friet of ovensnacks bakken.  Je kunt de Airfryer gebruiken voor je ontbijt, lunch, avondeten én tussendoortjes. Fantastisch toch! Ik ben nog lang niet uit geëxperimenteerd. Wat een geweldig apparaat, en dus ook voor in de paleo-keuken!

paleo cupcakesOok cupcakes maak je in de airfryer!

Oh ja, en hij is ook nog eens makkelijk schoon te maken, de verwijderbare la en mand kunnen in de vaatwasser. Tjakkaa, daar houden we van!

Meer informatie over de Airfryer vind je op http://www.philips.nl/airfryer

 

Niks meer missen? Volg mij op
Facebook en Instagram

* Dit is een gesponsord artikel, op basis van mijn eigen mening en ervaring, en ik vind de Airfryer werkelijk fantastisch *8 gedachten over “Review Airfryer XL”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.