Verrassend AH: Ella’s kitchen

Verrassend AH: Ella’s kitchen

Het assortiment van Albert Heijn wordt steeds uitgebreider met veel verrassende producten. Vandaag kreeg ik een testpakket van de AH binnen met erg veel leuke producten, waaronder 2 smoothies van Ella’s kitchen. Je zou het niet verwachten, een (mini) review van kant en klaar babyvoedsel op Hallo Paleo. Toch zijn er altijd van die fijne uitzonderingen waar je wel achter kunt staan. Tess eet normaal altijd stukken voedsel (ala rapley) maar als ze mama kan helpen met eten testen doet ze dat maar al te graag.

hallopaleo tess

De smoothie van Ella’s kitchen bestaat uit 100% gepureerde aardbeien, frambozen, appels + bananen met een beetje citroensap. Een eenvoudige en lekkere fruitsnack, zonder toevoegingen, zelfs geen water. Eén smoothie is gelijk aan één stuk fruit,en bevat geen zuivel en granen.

De verpakking is echt fantastisch leuk, en ik kon het natuurlijk niet laten om zelf ook even te proeven. En ik moet zeggen, het smaakt verrassend goed! Aardbei en banaan is natuurlijk ook een goede combi. Ook Tess kon deze smoothie van Ella’s kitchen wel waarderen. Ze heeft hem in 1x opgeslurpt.

tess test hallo paleo 1

 

Enne, begrijp me niet verkeerd, ik ben een groot voorstander van zelf eten maken voor je kinderen, of dat nou gepureerd is of a la rapley. Maar mocht je toch op zoek zijn naar een gezond alternatief, dan is Ella’s kitchen een aanrader.

Benieuwd? Ella’s kitchen ligt vanaf nu in de winkel en is onder meer verkrijgbaar bij de AH.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *