Wat drinkt jouw kind? + winactie drink in the box

Wat drinkt jouw kind? + winactie drink in the box

Veel kinderen krijgen dagelijks teveel suikers binnen. Het eerst denk je waarschijnlijk dat ze het binnenkrijgen door snoepjes en koekjes  Dat klopt, maar vergeet het drinken niet! Veel kinderen krijgen door het drinken van bijvoorbeeld pakjes drinken heel wat suikers binnen!

En ik snap het ook wel, pakjes drinken zijn zo lekker handig voor mee naar school en voor onderweg. Maar wist je wel dat een pakje drinken al gauw 3 tot 6 suikerklontjes bevat?

Dan toch maar water drinken! Water is de meest gezonde en beste variant om de dorst van je kind te lessen. En saai?

drink in the box

Dat hoeft helemaal niet! Van Bewust Puur! kreeg ik dit té leuke drinkpakje van drink in the box. Bewust Puur! Is een webshop waar je kan shoppen zonder dat je op de achterkant van de verpakking hoeft te kijken wat er in het product is verwerkt of hoe het is gemaakt. Je kan er zonder meer vanuit gaan dat het duurzaam en milieuvriendelijk is vervaardigd. (Enne neem zeker eens een kijkje in de webshop, want ze verkopen hele toffe spulletjes!)

Met de Drink in the Box bepaal je zelf de inhoud van een drinkpakje. Ideaal dus om water in te doen met wat verse vruchten of om bijvoorbeeld wat appelsap aangelengd met water. Zo kun je het drinken voor je kinderen veel gezonder maken.

Duurzaam
De meeste wegwerppakjes bevatten ten eerste vaak ongezonde drankjes die boordevol suikers zitten. Daarnaast worden er per jaar bijna 130 miljard wegwerp drinkpakjes weggegooid, waarvan nog geen kwart wordt gerecycled. Een drinkpakje is ook nog eens heel moeilijk afbreekbaar: het bevat maar liefst 6 lagen papier, kunststof (vaak met BPA!) en aluminium.  De aarde er 300 jaar over om één wegwerp drinkpakje af te breken. 300 jaar!!!

Dit toffe drinkpakje van drink in the box is wél duurzaam, hij is gemaakt van het bijna onverwoestbaar Tritan, en het mooie is de drink in the box is BPA- en Phtalaten-vrij, vaatwasbestendig en ook nog eens lekvrij. Ideaal voor een afvalvrije lunch en handig voor onderweg.

De kleurtjes zijn overigens ook erg gezellig. Wij hebben nu een paarse drink in the box maar er zijn nog veel meer kleurtjes beschikbaar!

En het allerleukste is! Ik mag er 1 weggeven! Wat je moet doen?

1.Volg mij op instagram
2 Volg bewustpuur op instagram
3. Laat een reactie achter onder de foto op instagram en tag iemand die ook wel kans wil maken op zo’n toffe drink in the box!

That’s all! Succes!

Wil je nu alvast zo’n toffe drink in the box scoren? Je shopt hem hier! 

Liefs, Willeke

* Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Bewust Puur! 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.