Winactie Loveshock

Winactie Loveshock

Lovechock-NL-960x330.jpg Hallo paleo

Kennen jullie loveshock al? Ik ben al een tijdje fan, naast dat de reepjes onwijs lekker zijn, wordt ik altijd enorm vrolijk van de leuke verpakking.

Over Loveshock:
Laura de Nooijer raakte op haar reis door Mexico en Brazilië geïnspireerd door de oorspronkelijke kracht van planten. Tijdens haar reis ontdekte zij de magische liefdeskracht van rauwe cacao, Eenmaal terug in Nederland begon Laura met het maken van raw chocolate, en al snel kochten haar vrienden de eerste chocolaatjes en zo ontstond Loveshock.

Lovechock heeft passie voor mens en moeder aarde. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch gecertificeerd. De  boeren krijgen een eerlijke prijs voor hun producten. De repen worden met liefde handgemaakt in sociale werkplaatsen.  Het karton van de verpakking is gemaakt van duurzaam aangeplante bossen en onze folie is volledig afbreekbaar. Ze zijn kleurrijk duurzaam geproduceerd en de folie is biologisch afbreekbaar.

lovechock_pure-nibs

Een reepje happiness

Er zijn inmiddels 7 smaken Loveshock: Pure/Nibs, Almond/Fig, Goji/Orange, Pineapple/Incaberry,  Mulberry/Vanilla, Cherry/Chili en Pecan/Maca.  De repen van Lovechock zijn 100% biologisch, passen in een veganistisch dieet, zijn milieuvriendelijk, bevatten flavonoïden, zijn melkvrij, sojavrij, glutenvrij, zonder geraffineerde suikers, gezoet met kokosbloesemnectar.

De cacaobonen worden in dit hele proces niet gebrand. Hetgeen betekent dat de chocolade van Lovechock in de categorie ‘raw chocolate’ valt. En daar worden we blij van. Deze cacao is een bron van flavonoïden, tryptofaan & fenyletylamine. In het Nederlands: Lovechock is stressverlagend en geeft een blij gevoel.

hallo paleo loveshock

Win nu een Loveshock!
Wil jij ook wel een beetje liefde in je brievenbus ontvangen?

  • Volg Hallo Paleo op Facebook, Twitter of Instagram
  • Laat een reactie achter onder dit bericht op Facebook of instagram waarom jij een Loveshock wilt winnen.
  • Share the happiness: Ik zou het super vinden als je dit bericht deelt!

Meer informatie over Lovechock? 

Kijk dan op hun WebsiteFacebookInstagram

En kun je niet wachten om hun chocoladerepen te proeven? Je koopt ze onder andere bij Natuurvoedingswinkels en diverse webshops.One thought on “Winactie Loveshock”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *